GO UP

Forskjellen på ulike cruiserederier

Publisert 16.01.19

Her kan du lese kort om forskjellen på ulike cruiserederier Cruisereiser samarbeider med. Vi tilbyr også cruise med andre rederier enn de som er beskrevet under.

Celebrity Cruises

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise
Celebrity Cruises har god standard, og du får mye for pengene. Celebrity Cruises har 13 skip i flåten og tar fra 1900 – 3000 gjester. Du kan reise på cruise med Celebrity Cruises i hele verden.
Nytt i 2018 er CELEBRITY EDGE – innovativt og fantastisk skip som vil seile i Karibien og i Middelhavet. På Celebrity Cruises får du som regel drikkepakke inkludert i prisen.

 

Azamara Club Cruises

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise, forskjellen på ulike cruiserederier
– mer luksus, mindre formelt og best av alt – all inclusive!
På Azamara Club Cruises er det litt mer intimt, litt mer luksuriøst og veldig avslappende. Det beste av alt: Små skip som tar ca 700 gjester.
De fleste steder kommer skipene helt inn til byene de besøker, som f.eks. i Bangkok og Ho Chi Minh (Saigon), Monte Carlo i Monaco, Santiago og Havana på Cuba.
Nytt i 2020 er cruise i Sør-Afrika.

 

Royal Caribbean Cruise Line

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise, forskjellen på ulike cruiserederierRoyal Caribbean Cruise Line er et av de mest kjente rederiene i Norge med 25 (i 2018) flotte skip som tar fra 2 000 til 5 500 gjester. Skipene har unike attraksjoner og aktiviteter om bord og passer for hele familien. Her finner du restauranter, barer, handlegater, park, barer som kan heises opp i flere etasjer, enorme sklier hele 10 dekk ned, klatrevegg og mange andre aktiviteter.
Royal Caribbean Cruise Line tilbyr moderne skip og ruter de fleste steder i verden.

 

Norwegian Cruise Line

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise, forskjellen på ulike cruiserederier
– fargerikt, avslappet atmosfære og passer for alle. Prisene inkluderer alltid Premium All Inclusive. Oppgrader ditt cruise til et luksus-cruise i Norwegian Cruise Lines lekre avdeling, The Haven, som er et privat område med eget svømmebasseng, restaurant, service personell og lekre lugarer.
Premium All Inclusive som inkluderer:
• Voksne får premium drinker, øl og alkoholfritt øl, vin, cocktails, mineralvann og juice i alle barer og serveringssteder på skipet.
• Barn og tenåringer får ubegrenset juice, vann og mineralvann
• Lavazza spesialkaffe serveres med måltider
• En flaske vann pr person per dag i lugaren
• Tips på hele cruiset.

 

Hurtigruten

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise, forskjellen på ulike cruiserederier
Hurtigrutens unike arv, kombinert med svært dyktig mannskap og små ekspedisjonsskip, gjør at de kan tilby spennende og naturbaserte opplevelser i verdens mest avsidesliggende områder. Med 15 skip er Hurtigruten verdens største og mest allsidige leverandør av aktive reiser i verdens polare områder.

 

MSC Cruises

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise, forskjellen på ulike cruiserederierMSC Cruises seiler i Middelhavet, Nord Europa, Rødehavet, Karibien, Sør Amerika og Sør Afrika.
MSC Cruises er et italiensk rederi. Om bord er det en vennlig atmosfære og du blir tatt godt hånd om. Utsøkt mat som gjenspeiler det Italienske eierskapet er en selvfølge. Med nye og innovative skip i Karibien og Middelhavet er MSC et godt valg. Fra Dubai og Abu Dhabi kan du i vinterhalvåret oppleve spennende kulturer.

 

Princess Cruises

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise, forskjellen på ulike cruiserederierI Alaska, Asia, Australia og Sør-Amerika er Princess Cruises et av de beste rederiene og har en stor flåte med 18 skip. Skipene varierer i størrelse og kan huse fra 672 til ca 3 560 passasjerer. Det er utmerket service og mange tilbud om bord.

Om du lurer på mer om forskjellen på ulike cruiserederier Cruisereiser samarbeider med, kontakt Cruisereiser – vi hjelper deg!
Se flere rederier
Se spennende cruiseforslag
Se flotte cruisereisemål

© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic