Fristelser på havet

GO UP

På cruise med MSC Meraviglia

Publisert 24.09.18

Cruisereiser skreddersyr ditt drømmecruise med MSC Meraviglia!

MSC Meraviglia

Et lekkert skip i særklasse. Skipet er bygget for å kunne seile både i kjølige og varme farvann, avtagbart tak i solariet gjør det mulig å alltid ha et deilig svømmebasseng og solstoler du kan nyte.

Skipene tar 5 700 passasjerer og er en skip med aktiviteter og tilbud for alle. Størrelsen kan virke overveldende ved første øyesyn, men etter en stund ombord finner du fort dine foretrukne steder å være. For familier med flere generasjoner betyr det mye at skipet kan favne om alle aldre fra de minste til de eldste. I skipets bakerste del er det en lekker midte over flere etasjer med Swarowski-trapp og fascinerende utsikt fra etasjene oppover. Det glitrer mye på skipet, men så avpasses det med lyse og duse farger i barer, oppholdsrom og restauranter.
nordmannsreiser, cruisereiser, cruise, MSC Meraviglia

Stort svømmebasseng på dekk!
Det trengs med så mange gjester, men også solariet med innendørsbasseng og store jacuzzi er et lett sted å like og nyte. Solstoler er det mange av, men det blir nok kamp om de beste plassene ved bassenget uansett. Ved hovedbassenget er det storskjerm hvor film og informasjon vises. Denne kan også sees godt fra felles lounge/bar med lekkert interiør og en rolig atmosfære.nordmannsreiser, cruisereiser, cruise, MSC Meraviglia

Eget uteområde for voksne foran på skipet gjør at det også tiltrekker seg voksne som gjerne vil ha det litt roligere. Her er det også svømmebasseng og solstoler på flere etasjer.

Cruisereiser, nordmannsreiser, cruise, MSC Seaview, MSC Meraviglia

MSC Yacht Club

– er i særklasse med hele 78 lugarer og suiter hvor du kan nyte ferien med mer luksus. Et lukket område for deg som vil ha det beste.  Barområde med lounge hvor du kan nyte stillhet og utsikten over havet, alt er inkludert, og deilige lugarer om du har en innvendig eller suite. Vi anbefaler denne avdelingen for våre voksne gjester.

Cruisereiser, nordmannsreiser, cruise, MSC Seaview, MSC Meraviglia

Over den store buffet restauranten finner du bowlingbane, formel 1 og fly simulator, ballbane og bar som også serverer popkorn etc.  Eget spillrom finnes også i denne avdelingen, og i etasjen over flotte ungdoms – og barnerom.

Brede ganger og fellesområder gjør det lett å komme frem, selv med en barnetrille eller rullestol.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise MSC Meraviglia

Den flotte promenaden skifter takdekorasjon flere ganger i døgnet med sitt visuelle, flotte design. Her er det en etasje med butikker og en med spesialrestauranter og engelsk pub. Spesialrestaurantene er a la carte og prisene tilsvarer norsk restaurant.
Underholdning med show er det i teateret samt i Carousel Lounge hvor to Cirque de Soleil show vises. Her må du betale €15 for inngang eller €35 om du vil nyte showet med en bedre middag. Et unikt show vil det være uansett.

MSC Meraviglia

Lekker Aurea spa som blant annet har Talahassoavdeling som er inkludert om du velger en Aurea Spa lugar. Prisnivået på spa tilbud er akseptable og av de gunstigste på skip.

Vi vil anbefale deg å forhåndskjøpe all inclusive drikkepakke om det ikke allerede er inkludert. Prisene med MSCs drikkepakker er gunstige. Du kan også forhåndskjøpe utfluktspakker som har gunstig pris.

Har du reist med andre selskap før og har loyalitetsmedlemskap, vil MSC Cruises gi deg fordelene på samme nivå.

Ønsker du et cruise med MSC Meraviglia? Kontakt Cruisereiser

Les mer om MSC Cruises
Se cruiseforslag med MSC Cruises

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic