GO UP

10 gode grunner til å reise på cruise

Publisert 23.01.18

Det er mer enn 10 gode grunner til å reise på cruise! Cruise er en fantastisk måte å oppleve verden på.
Du har hotellet med deg på reisen og pakker bare ut en gang. Nye eventyr venter på deg hver dag. All mat er inkludert, valgmuligheten er mange og det finnes noe for enhver smak. På en del cruise kan du også forhåndsbetale drikkepakke, eller til og med få dette inkludert.

 

Her er 10 gode grunner til å reise på cruise :

Opplev nye steder

Den store variasjonen av valgmuligheter samtidig som du slipper å bytte hotellrom hver dag er den viktigste grunnen til å reise på cruise. Du kan velge cruisereiser i hele verden – det er tiden og budsjettet som setter grenser!

Cruise passer for alle

Her er det ikke lenger blått hår! Nå er det et stort utvalg av gjester og muligheter fra barnefamilier til deg som reiser alene

Value for money

Hvor kan du ellers reise og ha alle måltider, fantastisk underholdning og aktiviteter inkludert for så lite som fra kr 800 pr dag? Selv en konsertbillett koster mer!

Variasjon av tilbud

Velg rederi og reiserute som passer deg. Cruisereiser tilbyr cruise i alle prisklasser – fra korte 3-4 netters cruise til verdenscruise – mulighetene er mange! Velg små eller store skip og det som passer din lommebok.

Skreddersydd ferie

Cruisereiser tilrettelegger cruisereisene slik du ønsker. Det gir deg fleksibilitet til å velge det som passer deg best.

Aldri et kjedelig øyeblikk

Det er ikke kjedelig på cruise! Du kan velge skip med et høyt aktivitetsnivå eller skip og ruter som gir ro i sjelen med flere dager på sjøen. Fristes du av treningssenter, klatrevegger, vannsklier eller minigolf, tilbys skip som har alt! Er du på jakt etter nye reisemål og kultur, er det cruise som passer akkurat for det.

Cruise er som hjemme, bare bedre

Her blir du vartet opp med noen som rer senger og rengjør lugaren opptil flere ganger om dagen.

Perfekt for flere generasjoner

Å reise på cruise med flere generasjoner er perfekt! Her kan du velge om du vil være mye eller lite sammen og det er lett å tilfredsstille behovene til alle, fra spebarn til 90 år.

Kjærlighetsferie

Er du i det romantiske hjørnet – cruise er perfekt! Du kan også gifte deg om bord på mange skip.

Spennende havner

Selvsagt betyr havnene noe for valg av reise. Noen cruiseruter ligger også flere dager i enkelte havner som gir deg mulighet til å oppleve mer på nært hold.

Trenger du noen flere enn 10 gode grunner til å reise på cruise?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,